Ubakana

Lisan postituse rubriiki – lihtsad toidud. Umbes 15 minutiga valmiv.

Ubakana

2 kanakintsu – viska pannile, pruunista mõlemalt küljelt korralikult, maitsesta soola ja karriga (viimasega ära koonerda).

1 suur sibul – viiluta, viska pannile, kui kana on ühelt poolt pruunistatud.

Kui kana on kenasti pruunistunud ja tuba sibulalõhna täis, vala pannile kuuma vett (nii, et kana poolenisti sisse jääb).

1 pakk türgi ube – (meil olid mammalt saadud oad aga poe pakitäis sobib ka) viska pannile kana ja sibulate vahele ning maitsesta natuke soolaga. Külmunud oad sobivad ka, sulavad kärmelt kuumas vees ära. Lase kogu kremplil nõksa aega podiseda siis keera kanal teine külg ja las podiseb veel natuke (umbes 5+5 min). Lisa sörts vahukoort, noh, ma kohe ei saa ilma, eksole! Ma viskasin sousti sisse veel törtsu soola ja natuke karrit lisaks. Pliidi võib kinni keerata (kui on elektripliit) ja jätta natukeseks soojale pliidirõngale maitsesetuma ning valmis ongi.

Sõime makaronidega aga sobib ka riis, kartul või minupoolest kasvõi kruubipuder. Teisel päeval oli veel parem.

Advertisements


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s